dilluns, 20 de setembre del 2010

Sortida amb bici - 19 de Setembre 2010

El diumenge 19 de setembre, amb la Raquel haviem d'anar a fer una caminada popular pel barri de Sant Francesc d'Olot, aquesta era una marxa efectiva d'unes 4 a 5 hores. Enlloc de fer aquesta marxa, ja que va estar tot el cap de setmana plovent, vam decidir de fer una sortida amb bicicleta per asfalt i així poder fer una mica d'esport a l'aire lliure.
Vam sortir del poble de Sant Jaume de Llierca, vam anar per la carretera vella que va cap a Argelaguer, després vam anar en direcció cap a Tortellà, que com sempre els diumenges hi ha molta gent, ja que és el dia que fan el mercat setmanal, abans d'entrar al poble vam arribar-nos fins al terme municipal de Sales de Llierca, però vam girar cua i vam anar a fer una volta pel poble de Tortellà, després vam anar en direcció cap a Montagut, com de costum entrem al poble fem la volta a l'esglèsia i vam agafar el camí cap a Sant Jaume passant pel bici-carril que tenen al poble de Montagut.
Després d'aquesta passejada amb la bicicleta, com sempre uns bons estiraments, una bona dutxa i un bon dinar, que ens l'hem ben guanyat.

Ruta de la sortida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada