dijous, 3 de març del 2011

Camí de Ronda Aiguablava a Platja Fonda

Diumenge 27 de febrer de 2011

El diumenge, vam fer una excursió molt divertida amb en Xevi, la Núria, en Jordi, la Sandra, la Raquel i jo. Vam anar fins a Begur i després vam anar fins a Aiguablava que és una cala, que com indica el seu nom, l'aigua és totalment blava, a més de ser un lloc impressionant.
Vam deixar els cotxes en l'aparcament que hi ha just a la cala, que en època d'estiu, no es podria fer, per l'acumulació de banyistes que hi deu haver. Vam passar per la cala d'Aiguablava, vam seguir tota l'estona el camí de ronda amb les marques blanques i vermelles del GR-92. El camí comença amb una forta pujada per unes escales que s'enfilen, però no hi ha masses problemes.
Un cop vam arribar al trencant de la platja Fonda, la caminada se'ns va fer curta i vam decidir de continuar i enfilar-nos cap a un mirador, tot seguint el camí (les marques blanques i vermelles del GR). La pujada és divertida, ja que hi ha arbres caiguts, pujades amb pedres i en alguns llocs has de grimpar i fer servir les mans per no caure avall, per l'estimberri que has pujat...
Vam fer les fotos de rigor des de dalt, vam beure un xic d'aigua i cap avall que la baixada encara és més divertida, aquest cop si que vam anar fins a la platja Fonda, on vam quedar meravellats d'aquesta cala, tot i que per accedir-hi s'han de baixar una setantena d'esglaons, jo no els vaig comptar, però ho he llegit.
Ara si havent vist aquesta cala, desfem el camí cap a Aiguablava, notem que el camí se'ns fa una mica llarg, suposo que és perquè ja es l'hora de dinar i es té gana.
Després de la caminada vam anar a dinar al Restaurant Les Moreres, val molt la pena, millor reservar-lo, la quantitat és bona i a un preu normal.


Mapa de la ruta


Vídeo

1 comentari:

  1. ei! m'estreno al teu blog! molt rebé aquest vídeo, Carles!! i qui no conegui les maravelloses cales de Begur, a què espera???!!! Aiguablava, Fornells, Sa Riera, Sa Tuna, Aiguafreda... :)

    Fins la pròxima!

    Núria

    ResponElimina